MARIME produs -

Producator

Material

  Culoare +

     

   Afișez toate cele 7 rezultate

   • Vesta Hart MontarazVesta Hart Montaraz

    Vest─â Hart Montaraz

    317.00lei

    Cu Vest─â Hart Montaraz sunte╚Ťi preg─âtit pentru orice misiune sau aventur─â extrem─â. Asigura╚Ťi-v─â c─â ave╚Ťi un avantaj ├«n timpul misiunilor ╚Öi c─â dispune╚Ťi de tot echipamentul necesar pentru a face fa╚Ť─â provoc─ârilor.

   • Vesta Hart BecassierVesta Hart Becassier

    Vest─â Tehnica Cleef Hart

    219.00lei

    Pentru cei care se confrunt─â cu misiuni ╚Öi aventuri extreme, Vest─â Tehnic─â Cleef Hart este alegerea perfect─â pentru echipamentul lor. Aceast─â vest─â de ├«nalt─â calitate combin─â performan╚Ťa de v├órf cu confortul ╚Öi func╚Ťionalitatea, asigur├óndu-v─â c─â sunte╚Ťi preg─âtit pentru orice provocare.

   • 44% VESTA HART LINDEVESTA HART LINDE

    Vest─â Hart Linde

    Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 354.77lei.Pre╚Ťul curent este: 198.67lei.

    Cu Vest─â Hart Linde, ve╚Ťi experimenta performan╚Ť─â ╚Öi stil ├«n fiecare aventur─â de v├ón─âtoare. Asigura╚Ťi-v─â c─â sunte╚Ťi preg─âtit pentru fiecare excursie ├«n s─âlb─âticie ╚Öi c─â ave╚Ťi tot echipamentul necesar la ├«ndem├ón─â.

   • Vest─â Hart B├ęcassier Kaki

    416.08lei

    Preg─âti╚Ťi-v─â pentru aventuri de neuitat ├«n lumea v├ón─âtorii cu Vest─â Hart B├ęcassier Kaki.┬áAcest produs de ├«nalt─â calitate combin─â confortul, durabilitatea ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de v├ón─âtoare extraordinar─â.

   • VESTA HART BECASSIERVESTA HART BECASSIER

    Vest─â Hart Gorosta

    387.00lei

    Cu caracteristici de top ╚Öi o construc╚Ťie solid─â, aceast─â vest─â este proiectat─â pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de v├ón─âtoare. Designul ergonomic ╚Öi materialele de ├«nalt─â calitate asigur─â o libertate de mi╚Öcare excelent─â, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi ac╚Ťiona rapid ╚Öi eficient.

   • Vesta Hart Wagrain

    169.00lei

    Vesta cu strat intermediar din lână cu fermoar complet. 3 buzunare. COMPOZIŢIE Carcasa 1: 100% poliester

   • Vest─â Hart Kernig

    368.48lei

    Preg─âti╚Ťi-v─â pentru aventuri de neuitat ├«n lumea v├ón─âtorii cu Vest─â Hart Kernig. Acest produs de ├«nalt─â calitate combin─â confortul, durabilitatea ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de v├ón─âtoare extraordinar─â.

   End of content

   End of content